Why orly?

We vergeten nooit dat er achter elke aanvraag een patiënt zit.

Daarom Orly.

Door toenemende schaarste van gangbare medicijnen vergt de sourcing ervan meer tijd van de apotheker. Dankzij onze service en focus zijn we in staat apothekers, en daarmee hun patiënten steeds sneller te helpen.

Noodzaak groeit

Wij zien dat leveringsproblemen blijven toenemen in Europa. Steeds vaker moet een apotheker “nee” verkopen aan een patiënt, terwijl het geneesmiddel lokaal gewoon is geregistreerd. Ook komt het steeds vaker voor dat een noodzakelijk geneesmiddel simpelweg niet beschikbaar is, omdat het land te klein is om de registratie terug te verdienen.

Dit probleem lossen we op door het betreffende of een vergelijkbaar product uit het buitenland te halen.

Het moet en kan beter

Elk geregistreerd geneesmiddel zou in principe voor iedere patiënt toegankelijk moeten zijn. Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om niet alleen naar deze producten te zoeken, maar ook om de transparantie en toegankelijkheid hiervan te verbeteren.

Samen verbeteren

Wij geloven dat we altijd kunnen verbeteren. Dat houdt ons scherp. Daarom werkt Orly Pharma nauw samen met de industrie, apothekers, artsen en de overheid. Wij willen dicht op de ontwikkeling zitten zodat wij apothekers maximaal van dienst kunnen zijn.

Patiënt

Apotheek

Specialist

Overheid

Industrie

Netwerk van partners

Momenteel hebben wij al partnerships met partijen binnen en buiten Europa. Door de lijnen korter te maken, kunnen we sneller anticiperen op tekorten en aankomende leveringsproblemen. Dit model verdient het om wereldwijd te worden doorgevoerd.

Wat ons anders maakt

Wereldwijd toegang tot alle geneesmiddelen

Orly heeft wereldwijd toegang tot meer dan 100.000 moeilijk verkrijgbare medicijnen. Jaarlijks komen er ongeveer 1250 nieuwe bij. Daarmee heeft de apotheker bij ons de grootste kans van slagen.

Proactieve signalering

Orly werkt nauw samen met andere betrokken spelers om ontwikkelingen vroegtijdig te signaleren. Dankzij onze proactieve manier van werken zijn we voorbereid op uitfasering en schaarste van medicijnen.

Oprechte motivatie

Ons team heeft kennis van zaken en is oprecht gemotiveerd. Werk je bij Orly, dan ga je elke dag tot het uiterste. Simpelweg omdat je nooit vergeet dat achter elke aanvraag een patiënt zit.

Why orly?

Al moet er één ampul van de andere kant van de wereld komen, we regelen het.

MELCHIOR SCHOLTEN, FOUNDER ORLY PHARMA

Regulatory support

De werkdruk in de apotheek neemt toe. Naast dit verschijnsel ook de complexiteit van procedures, bijvoorbeeld richting inspectie en overheid.

Orly Pharma heeft veel kennis over dit proces. Heb je hulp nodig? We stellen onze kennis graag ter beschikking om de aanvraag te versnellen.

24/7 betrouwbaar

Orly streeft ernaar om je zo snel mogelijk van dienst te zijn. Voor vragen en/of bestellingen kun je hier terecht.

Levering met spoed

Er telt maar één belang, dat van de patiënt. Zit deze met spoed op een medicijn te wachten, dan gaat niets ons te ver. Indien noodzakelijk staat er altijd een koerier paraat voor transport.

Why orly?

De wereld is ons werkveld

In 2014

3037

Gesourcete locaties

591336

Medicijnen geleverd

5314

Aantal apotheken

9075

Unieke soorten

Klant worden? Meld je aan.